Poslední dobou zjišťuju, že veškerý moje názory, který jsem si na lásku a na vztahy utvořila jako malý mládě ( ne že bych byla dospělá, ale přece jenom už nejsem malý mládě, ale jenom mládě:-)) a který vzaly v posledním roce za své (ze zcela pochopitelných důvodů:-)) byly vlastně super a měla bych se jich držet i nadále:-) 

Jako romanticky založená puberťačka jsem snila o princi na bílým koni, kterej si pro mě dojede a už mě nikdy neopustí.....jenže žádnej takovej se nějak neukazoval,takže jsem si ho i přes svůj názor, že první krok by měl udělat kluk, vybrala sama a začala po něm házet očkama...pak přišla ta chvíle, kdy se mělo rozhodnout...........jeden byl zamilovanej do jiné slečny, druhej byl na mě až moc takovej ňouma, další zase až moc free....pak přišel jeden a bác...to by mohl být on...a víte co? Nebyl:-) 

Po všech svých láskách- neláskách jsem dospěla k závěru, že to všechno beru moc do svých rukou....jenže co mají holky dělat jinýho? Kluci jsou nesmělí a bojí se odmítnutí.....jenže, pánové, toho se my holky bojíme taky...akorát nejsme srabi a jdeme do toho po hlavě, následky nenásledky, ztrapnění neztrapnění......a co jsem tím vším chtěla vlastně říct?

Pánové, nebojte se! Když jste do nějaké slečny zamilovaní, tak jí to dejte prostě najevo! Někam ji pozvěte, dejte jí kytku ( nemusí to být ta nejdražší, co najdete, stačí utržená kopretina:-)), vezměte jí těžkej batoh s učením, doprovoďte ji domů....vždyť to není tak těžký, ne? Hlavně to nehrajte na všechny strany...holky si to mezi sebou všechno řeknou. A když jedné vyznáte lásku a druhá jí řekne, že jí jste ji vyznal taky, dozví se to třetí a za chvilku už vás žádná holka nebude brát vážně...ani ta, kterou budete opravdu milovat...tak na to pozor! Říkejte jenom věci, který myslíte vážně a jste o nich přesvědčení!

A když vás nějaká slečna odmítne s tím, že ne.....vezměte to sportovně a buďte aspoň kamarádi....i když je to občas hoooodně těžký.....ale co vy víte.....až vaší vyvolené ublíží nějakej blb, tak to budete vy, kdo bude na blízku...uvědomí si, že byla tenkrát pitomá, když vás odmítla a je ruka v rukávě:-) Prostě musíte být trpěliví...i holkám občas dlouho trvá, než jim něco dojde:-)

Tož hodně štěstí:-)